Over ons

Na de geboorte van onze zoontjes Len en Zeger, besloten we om het platteland in te ruilen voor de stad. Voor ons is Mechelen geen onbekend terrein, want we hebben hier al eerder gewoond en gestudeerd. Dankzij al deze mooie herinneringen, voelde onze ‘comeback’ echt als thuiskomen. Toen we dan ook nog de opportuniteit kregen om hier, in het historische centrum van Mechelen, onze eigen zaak te starten, viel het laatste puzzelstukje.

‘Met een diploma Toerisme- en Recreatiemanagement op zak, borrelt het al sinds mijn studies om ooit zelf een gastenverblijf uit te baten. En wat dus in eerste instantie een verre toekomstdroom leek, werd sneller werkelijkheid dan we verwacht hadden’ – Lotte.

Ons logo uitgelicht

In november 2022 stootten we op deze prachtige stadswoning in de Lange Schipstraat. Ze werd in 1952 ontworpen door architect H. Ryckmans en in 2022 grondig gerenoveerd door projectontwikkelaar MAAJ BV. De afwerking en inrichting van de twee gastenkamers namen we voor onze eigen rekening. Het resultaat mag gezien: ze stralen eenvoud, rust en een vleugje elegantie uit.

Wanneer de avond valt en je moe maar voldaan terugkeert van een culturele, culinaire of sportieve ontdekkingstocht door de stad van de Maneblussers, kan je bij B&B The Four rekenen op een kwaliteitsvolle overnachting. Ook wanneer u voor zakelijke doeleinden Mechelen bezoekt, zal uw verblijf bij ons zeker een deugddoende meerwaarde zijn tijdens je business trip.

“Want is het nu voor een business- of leisure trip, Mechelen bezoeken is altijd een beetje op reis zijn.”

Mijn man en ik zijn blij om onze gloednieuwe B&B voor te stellen. We kochten dit prachtige pand in hartje Mechelen met één doel. We willen op deze plek gasten warm ontvangen, een zalig bed en een heerlijk ontbijt aanbieden. We doen dit met ons vier, want ook onze zoontjes Len en Zeger horen erbij.